Ai Consulting

Om oss

Trym Jørgenrud

Trym har over 30 års erfaring fra bilbransjen og er utdannet markedsøkonom.

Trym erfaring omfatter blant annet 10 år i bilforretning som selger, salgssjef og Daglig leder. (Mitsubishi, Toyota, Fiat og Alfa Romeo er merker han har jobbet med). 

Videre har han 10 års erfaring fra Mitsubishi importør innen salg og marketing, med fokus på forhandlermarkedsføring.

Sentinel Software/CarWeb, hvor oppgavene var å utvikle produkter, samt implementere bruktbilstrategier for Ford, Møller, BOS med flere.  Var også en av initiavtakerne til Bruktbilkonferansen som startet med Bruktbil 07 og 08.  I dag lagt under NBF og gjennomføres annet hvert år med flere enn 600 deltakere fra bransjen

Har vært salgssjef i CDK (ADP), og har solgt og utviklet DMS produkter for bilforhandlere.

5 år i Autogruppen som salgssjef. 

Trym er vår spesialist på bilanalyse. Bilanalyse AS  (driftsanalyser, endringsprosesser for verksteder og bilforretninger)

Trym har også vært kursholder for Norges Bilbransjeforbund i verkstedøkonomi i flere år.

Les mer om bilanalyse her.

Ken Dalberg

Ken er Konsulent og Rådgiver på Servicemarked.

Ken har jobbet de siste 16 årene som servicemarkedsleder hos merkeforhandlere.  Han har gjennomført flere rydde og endringsprosesser på flere verksteder.  Har vært forhandlerrepresentant i ettermarkedskomitee’r og ansatte representant i styre.  10 år i Viking Redningstjeneste, og før det noen år i byggebransjen har han fått med seg.

Ken elsker utfordringer, og finner de gode løsninger.  Han har også jobbet ved siden av jobben som Coach for Motocross på landslagsnivå.


nb_NONorsk bokmål