Ai Consulting

Om oss

Anders Gadsbøll

Anders har 36 års erfaring fra bilbransjen. Hans erfaring omfatter bilforhandler virksomhet som forhandlersjef i Ford systemet, men også som teknisk ansatt hos Volvo gjennom 10 år i både Danmark, Sverige og Norge.

Videre har Anders 12 års erfaring fra leasing- og finans hos LeasePlan, 7 års erfaring med salg av både konsept og kapitalvare, fra hans rolle i Ford og Motor Forum  og 6 års erfaring som importørsjef i både Norge og Danmark.

Anders har også tung erfaring som styremedlem i tilsammen 18 selskaper gjennom 15 år, samt i konsernledelse hos RøhneSelmer, Motor-Gruppen og Renault Nordic, som konserndirektør i tilsammen 14 år.

Anders er spesialist på 360 analyser av forhandlervirksomheter, organisasjonsledelse, endringsledelse, resultatskapning med bunnlinje optimalisering og konseptutvikling.

Anders garanterer en bunnlinje forbedring på minst 1,5%, hos de forhandlere der Ai Consulting gjennomfører sitt optimaliseringsprogram. Resultatforbedringen inkluderer Ai Consulting´ honorar, så det er i prinsippet omkostningsfritt å benytte våre tjenester.

Les mere om optimaliserings-programmet her.

Trym Jørgenrud

Trym har over 30 års erfaring fra bilbransjen og er utdannet markedsøkonom.

Trym erfaring omfatter blant annet 10 år i bilforretning som selger, salgssjef og Daglig leder. (Mitsubishi, Toyota, Fiat og Alfa Romeo er merker han har jobbet med). 

Videre har han 10 års erfaring fra Mitsubishi importør innen salg og marketing, med fokus på forhandlermarkedsføring.

Sentinel Software/CarWeb, hvor oppgavene var å utvikle produkter, samt implementere bruktbilstrategier for Ford, Møller, BOS med flere.  Var også en av initiavtakerne til Bruktbilkonferansen som startet med Bruktbil 07 og 08.  I dag lagt under NBF og gjennomføres annet hvert år med flere enn 600 deltakere fra bransjen

Har vært salgssjef i CDK (ADP), og har solgt og utviklet DMS produkter for bilforhandlere.

5 år i Autogruppen som salgssjef. 

Trym er vår spesialist på bilanalyse. Bilanalyse AS  (driftsanalyser, endringsprosesser for verksteder og bilforretninger)

Trym har også vært kursholder for Norges Bilbransjeforbund i verkstedøkonomi i flere år.

Les mer om bilanalyse her.

nb_NONorsk bokmål